Archives for category: Uncategorized


2 dages Boot Camp – få succes med strategiarbejde ved hjælp af storytelling
Artiklen tager afsæt i arbejdet med implementering af indsatsen Professionelle Læringsfællesskaber inden for skoleområdet i Hjørring Kommune. Artiklen udfolder metoden True Storytelling som en diagnose og kommunikationsmetode. Den 7-8 december afholdes der en 2 dages boot camp på Sørup Herregaard med David Boje (skype) og partners i Old Friends Industries Jens Larsen og Lena Bruun. Link til artiklen  truestorytelling engelsk maj 2017

 


Udvikling af Vendsyssel gennem netværk og projekter
Old Friends Industries har i tæt samarbejde med JJKompetence i 5 år arbejdet på at skabe vækst i Vendsyssel i Nordjylland ved at styrke unges overgange til arbejde og uddannelse og styrke netværket på tværs af efterskoler, virksomheder, kommuner, uddannelser o.a. Den 19. juni præsenteres 5 nye projekter, der over de næste 5 år skal styrke det nordjyske.

c6613a0b-f235-4285-8853-65ef5ee325aa-original
True Storytellling-projekt med skoleledere i Hjørring Kommune
Old Friends Industries hjælper skoleledere i Hjørring Kommune med at implementere en ambitiøs pædagogisk indsats, professionelle læringsfællesskaber, der skal styrke trivsel og læring for elever og medarbejdere i kommunen. Det er det første store projekt, hvor vi arbejder med forskningskonceptet True Storytelling.

AAEAAQAAAAAAAAhTAAAAJDVmOGRiOTMyLWQzYzQtNGVhNS1hYTZhLTdjMTYyYzUzOWVmMg
Rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg, tidligere kommunaldirektør Claus Juhl fra Struensee & Co og Malene Møller Ruszkai fra Teknik og Miljø i Københavns Kommune og Jens Larsen fra Old Friends Industries var oplægsholdere på det årlige møde for “JUC netværk for offentlig ret, kommunal ret og forvaltningsret” på Axelborg i København. Der var samlet juridske chefer o.a. fra staten og kommuner. Vores oplæg handlede om, hvordan man gennem True Storytelling, der rummer medarbejdernes fortællinger, og fokus på kerneydelsen kan skabe passion og effektivitet sideløbende med målstyring og besparelser.

nbtfacade550x310ashx
At handle ud fra værdier i stedet for regler og følelser var temaet på, da Old Friends Industries lavede værdiworkshop med Nørrebro Teater i november. Efter introduktionen til hvorfor arbejde med værdier valgte deltagerne i fællesskab de 4 væsentligste værdier. Det skete med afsæt i egne fortællinger fra teatret. Derefter udfoldede de værdierne og satte handlinger på for, hvad der styrker værdierne og hvad der mindsker dem. Slutproduktet blev et værdikompas, der kan bruges til at navigere efter i dagligdagen. Metodisk arbejdede de med protreptik (Aristoteles)og storytelling.

Nyhed – 3 dags Bootcamp om passion og effektivitet i tider med besparelser og målstyring
Deltag i vores første 3 dags True Storytelling Bootcamp for ledere i marts 2017. I en kombination af oplæg, workshops, hygge og god mad arbejder vi med, hvordan man kan skabe mening, passion og effektivitet i tider med besparelser og målstyring. Vi sætter bl.a. fokus  på kerneopgaven, venskab og konceptet true storytelling. Pris 8.500,-. Dato, sted og navne coming up eller skriv til info@oldfriendsindustries.com

2-32-4
Når konkurrenter bliver venner – historisk projekt

I 3 år har Old Friends været med til at fundraise og facilitere et netværk af 10 efterskoler, som formanden for Efterskoleforeningen Troels Borring kalder for et af de mest unikke projekter i efterskolernes historie. I stedet for at konkurrere har efterskolerne på tværs af bestyrelser, lærere og forstandere videndelt gennem storytelling og brugt hinanden som sparringspartnere for at styrke arbejdet med unge og efterskolen som forretning. Den 7. oktober var der konference  og fest for skolerne på Halvorsminde Efterskole.

2-12-2
Nye metoder til Røde Kors bestyrelser

Old Friends samarbejder med Røde Kors om at udvikle nye metoder, der kan kvalificere bestyrelsesarbejdet i Røde Kors lokalafdelinger. Bl.a. ved at inddrage artefakter og storytelling. Samarbejdet er non-profit.

14068372_1136830416356266_6572892566606865150_o
Forsker Bootcamp for forskere fra danske universiteter

Sørup Herregård lagde rammer til en 3 dags Phd Bootcamp for 45 Phd-studerende fra bl.a. CBS, DTU, KU, RUC, SDU og AU. Målet var at styrke danske forskeres produktion af videnskabelige artikler og evne til at skabe netværk. Bootcampen var arrangeret af Old Friends i samarbejde med writeconcept.dk

2Besty2
Professionel bestyrelser styrker efterskoler i Vendsyssel
Siden september 2015 har Old Friends i samarbejde med JJKompetence kørt en bestyrelsesuddannelse for efterskolebestyrelser i Vendsyssel. Der har været fokus på at klæde bestyrelsen på, så den kan styrke efterskolen som forretning og som dannelsesinstitution. Uddannelsen støttes økonomisk af Efterskoleforeningen.