kk-logo

 

Forandringsprojekt i Kulturforvaltningen
I sommeren 2013 startede KulturValby, der bl.a. består af 2 biblioteker, et stort kulturhus og et fablab, et forsknings- og udviklingsprojekt  sammen med Old Friends Industries og Aalborg Universitet Kbh. Målet var at skabe en række konkrete initiativer, der kan skabe endnu mere tillid i organisationen og derigennem styrke innovationen og understøtte de strategiske mål. I dag er der præsenteret en række konkrete tiltag, der skal viderekvalificeres og implementeres. Medarbejderne har fået fortrolighed med innovationværktøjerne prototyping og NABC-modellen samt hvordan de kan inddrage deres personlige passioner (musik, teater, krimier)  i arbejdet med tillid og innovation. Forløbet har fungeret som en pilot for Kultur- og Fritidsforvaltningens arbejde med den tillidsbaserede organisation. Konference om projektet afholdes i marts. Omfanget var 1 heldags workshop og 3 workshops af 3 timer.