KonferenceMetteArtefaktKonf
3 dags lederkonference for 130 Efterskoleforstandere

130 efterskoleforstandere og ledere fra de danske efterskoler var samlet på Sørup Herregaard til en anderledes lederkonference. Old Friends Industries var valgt til udvikle konferencen i samarbejde med planlægningsgruppen. Temaerne var venskab, motivation og handlekraft. Processer var vægtet i stedet for passiv lytning. Deltagerne udviklede bl.a. venskabsmonologer med teaterdirektør Mette Wolf fra Nørrebro Teater og reflekterede over, hvordan venskab som værdi kan bruges i lederskabet. Lederne udviklede prototyper på strategier med afsæt i artefakter og storytelling; undersøgte, hvordan de kunne hente inspiration fra deres personlige helte og hørte oplæg om handlekraft; hvordan man motiverer unge og new nordic leadership. Tak for engagementet!