Kom til Masterclass i Old Friends Industries
I løbet af året holder vi masterclass, hvor vi inviterer eksperter ind, gerne fra udlandet, og undersøger væsentlige temaer om ledelse, kunst, etik og samfundsudvikling.

Masterclass med Jonas Holst filosof, PhD i venskab og lektor ved universitet i Zaragoza Spanien
December 2017. En aften, hvor vi med afsæt i Jonas oplæg undersøgte venskabets potentiale i arbejdslivet. Jonas har skrevet bøgerne “Venskabets etik” og “Det gode mellem mennesker”. Jonas er tilknyttet Old Friends Industries.


Masterclass med den amerikanske professor i storytelling David Boje.
Juli 2017. David fortalte om sit pionerarbejde inden for storytelling og særligt samarbejdet med Old Friends Industries om True Storytelling og de 7 principper, som er en etisk tilgang til storytelling. Han delte ud af fortællinger om hans betydning i forhold til at skabe forandringer for amerikanske virksomheder og medarbejdere. Aftenen var et samarbejde med advokatfirmaet Nielsen Nørager på Strøget i København.


Masterclass på Bremen Teater med bl.a. Christian Stadil fra Hummel.
En aften, hvor vi undersøgte vores personlige heltes betydning for vores måde at lede og være i verden på. Christian Stadil talte bl.a. om den amerikanske beatpoet Allen Ginsbergs betydning og der var musikalsk oplæsning fra biografien om fodboldspilleren Zlatan Imbrahimovic. Og undersøgelser af deltagernes egne helte. Aftenen var et samarbejde mellem Old Friends, komponist Nils Lassen og Kristian Riis fra Volcano og rockbandet Nephew


Masterclass om musik og ledelse på Aalborg Teater og Bremen i København
Vi har samlet ledere med passion for Johnny Cash, Bob Dylan o.a. til en tænketank med musik og dialog om musikkens kraft i forbindelse med ledelse, og hvordan man kan bruge sine egne musikalske helte. Masterclass´en blev senere lavet med teams i Cowi og i andre organisationer.
Masterclass´en var et samarbejde mellem Old Friends og komponist producer Nils Lassen.