TeamWalks i en coronatid
– Styrk sammenhængskraften og kvaliteten i kerneopgaven
med en faciliteret vandretur i skoven

De forskellige restriktioner i forbindelse med corona har sat mange af de vigtige og strategiske møder/workshops på vågeblus, men måske er der netop mere brug for møderne end nogensinde, da det er nu, vi både udfordres på sammenhængskraften og skal tænke endnu mere kreativt for at komme igennem krisen.

TeamWalks skab sammen
Vi har igennem årerne faciliteret vandreture med ledergrupper og teams i Pyrenæerne, Dolomitterne og langs Vesterhavet, hvor der har været fokus på at udvikle lederens og teamets fortælling for at kunne skabe retning og handlekraft. Kombinationen af vandring, fællesskabet og arbejde med strategiske og organisatoriske udfordringer skaber konkret værdi i form af nye værdiskabende handlinger, fællesskab og er en langsigtet investering.

Rammen om TeamWalks
Turene kan arrangeres fra ½ dag til 4 dages ture med overnatning og forplejning. På ½ og heldagsturene kan vi arrangere afhentning af deltagerne ved virksomheden. Vi har vores Folkevognsrugbrød stående i skoven, som lejr for turen. Her serverer vi kaffe og sandwicsh og her bliver teamet introduceret til opgaven og her samler vi op og hygger os.

Temaer teamet kan arbejde med
• Udvikling af en fælles bæredygtig fortælling for teamet
• Kreativ proces om strategisk udfordring
• Udvikling af fælles fortælling
• Designet efter behov.

½ dags 2.500,- pr deltager inkl. forplejning og facilitering, ekskl. moms
1 dags 3.500,- pr deltager inkl…
4 dags tur til Vesterhavet 10.000,- inkl. fuld forplejning, ekskl. moms

Kontakt
Jens Larsen, 2892 2097
info@oldfriendsindustries.com