Få sparring på ledelsesudfordringer og mød ledere fra andre brancher

Ledernetværkenes omdrejningspunkt er sparring på personlige ledelsesudfordringer og strategiske idéer i et fortroligt rum med afsæt i reflekterende teams, rådgivning og arbejde med artefakter og storytelling.

Rammen
Et netværk kan bestå af alt fra 4 ledere og opefter fx 30 deltagere. Det kan være organiseret med 4 møder af 3 timer, hvor man besøger hinandens virksomheder.

Det siger ledere om Old Friends Ledernetværk:

Signe Jarvad, Chef for Kultur og idræt på Vesterbro og i Valby
“Ledernetværket har givet mig et rum for at drøfte ledelsesmæssige problemstillinger og ikke mindst få en alsidig og konstruktiv sparring. Ledelsen af dialogerne har været koncentreret omkring brugen af artefakter, storytelling og andre kreative metoder, hvilket har struktureret dialogerne på en spændende og ny måde, det har åbnet for nye måder at begribe en problemstilling.  Metoden og faciliteringen har åbnet op for at vi har drøftet alvorlige emner hvor der både har været plads til alvor og grin, hvilket har været berigende.”

Anders Buhl, forretningsudvikler NETS
”Nogle gange er man nødt til at miste fodfæstet for en stund, før man kan vinde nyt terræn. Mine oplevelser i Old Friends Industries netværksgruppen har gjort netop det for mig. Dagligdagens konflikter og svære situationer bliver belyst fra nye vinkler, når vi dels fører samtaler over for et reflekterende team og dels genskaber og ”genindspiller” konflikterne eller situationen gennem ved hjælp af artefakter og storytelling.
Alle emner kan tages op – alt fra mindre frustrationer til valg af livsbane. Vi har oplevet det hele. Latter, tårer, klarsyn og ny selvindsigt er de sikre ingredienser, der indgår i et OFI møde – og nyt terræn bliver vundet! Kast dig ud i det – slip fodfæstet for en stund! Det kan varmt anbefales.”